Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009

Weak as I Am


Ξύπνησα νωρίς το πρωί από έναν τρομερό εφιάλτη, το σώμα μου δεν το όριζα, το μόνο που με έκανε να καταλαβαίνω ότι έχω ξυπνήσει ήταν το βλέμμα μου καρφωμένο στο ταβάνι στο σημείο που το άφησα χθες βράδυ, ένας φοβερός πόνος στο κεφάλι και η καρδιά μου που χτυπούσε σαν να ήθελε να βγει και να πετάξει. Όσο η σκέψη μου τολμούσε να κινηθεί μέσα σε αυτό το πονεμένο περιτύλιγμα, προσπάθησε να επικεντρωθεί σε πράγματα που αγαπώ, που τόσους μήνες μου ζητάνε μία λύση να τα απαλάξει από τον δικό τους ανυπέρβλητο πόνο, τόσος χρόνος χαμένος, τόσες στιγμές ανώφελης αγωνίας, τόσες παρανοήσεις, τόσα λάθη, τόσα αδικαιολόγητα λάθη. Κι εγώ ανήμπορη να τα κοιτώ και να περιμένω τι; Ποιον να μου δώσει τη λύση; Νιώθω ανήμπορη. Πραγματικά τόσο ανήμπορη. Τελείωσαν οι δυνάμεις μου. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο για να πω. Το μόνο που θέλω να είναι καλά εκείνος που αγαπώ. Δεν υπάρχει τίποτα που να νιώθω δυνατή να κάνω γι αυτό. Το συναίσθημα αυτό σαν σάβανο με τυλίγει και με νεκρώνει. Ένα πράγμα μονάχα έχει αξία και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό... Όμως τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Και την τελευταία μου πνοή θα την δώσω σε αυτό το μόνο, το μόνο πράγμα στον κόσμο που έχει αξία. Αρκεί να μου έχει μείνει πνοή, αρκεί να βρω ακόμα μέσα στο νεκρό μου σώμα ζωή, για να δώσω. Ή ακόμα και για να μην δώσω, να είμαι εδώ και να προσεύχομαι μονάχα. Δεν μπορώ να φύγω τώρα, τους λογαριασμούς μου θα τους ξοφλήσω σε αυτή τη ζωή. Το αμάρτημα μου, Αλαζονεία. Είναι κάποια πράγματα που δεν κάνει να τα αγγίζεις. Ηλίθια.10 σχόλια:

 1. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις τόσο πόνο, τον μετέφερες όμως αυτούσιο και σε μένα.
  Είναι βράδια που ξύπνησα με τον ίδιο πανικό, με το ίδιο βάρος στην καρδιά.
  Δεν ωφελεί, δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα.
  Δεν το ορίζεις θα μου πεις και έχεις δίκιο.....δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω....
  Μια αγκαλιά μεγάλη όμως ανοίγω.....

  Μην είσαι έτσι σε παρακαλώ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν είσαι καθόλου ηλίθια. Αντιθέτως είσαι πολύ έξυπνη αλλά και πολύ ευαίσθητη. Η εξυπνάδα σου σύντομα θα σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου.

  Καλό βράδυ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @Σταλαγματιά

  Καλημέρα Αναστασία μου,
  σε ευχαριστώ καλή μου, τόσο πολύ!

  Μερικές φορές έχουμε ανάγκη να εξωτερικεύσουμε τις στιγμούλες μας, έτσι δεν είναι;

  Έχεις δίκιο που λες δεν το ορίζω, δεν τα ορίζω τα συναισθήματά μου, είναι αλήθεια.. όπως ευτυχώς δεν ορίζω και αυτή τη δύναμη που με πηγαίνει... μπρος πίσω, κάτω πάνω, και ξανά, σταθερά και μεθοδικά, μα όλο και πιο ψηλά... ίσως χρειαζόταν ένα χεράκι η κούνια μου αυτή τη φορά.. και ίσως το είχε..

  Ευχαριστώ πολύ, σου είπα; ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα την βρεις την άκρη εσύ, σίγουρα :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @nina

  Καλημέρα Νίνα μου!

  Μπα δεν είμαι και τόσο έξυπνη... δεν θα πρέπει να είμαι.. :)

  Σε ευχαριστώ όμως πολύ για τα λόγια σου, πέρα από την πλάκα, ίσως καταφέρω να βρω τις ισορροπίες μου στο τέλος, πρέπει να το μπορέσω!

  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!!!

  Πολλά φιλιά γλυκιά μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @Νικόλας Κ.

  χαχαχαχαχαχαχα... γειά σου Νικόλα!
  Ε κάτι θα ξέρεις εσύ ;)

  Σε ευχαριστώ!
  Καλημέρα :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Διαίσθηση flash μου. Δεν την έχουν μόνο οι γυναίκες! :-)
  Υ.Γ. Θα πω και ένα γεια στην elpenor!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Νικόλα

  Αμάν πια, κι ύστερα λέτε πως εμείς μπαίνoυμε στα χωράφια σας :)
  Όχι εντάξει, συμφωνώ, η διαίσθηση είναι θέμα... διαίσθησης! :pp

  Υ.Γ. Γειά σου elpenor!
  Φιλάκι! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εγώ διακρίνω μια αποφασιστική διάθεση έστω κι αυτού του ύφους μα δε μένω στο ύφος και τη διάθεση. Μένω στην αποφασιστικότητα.
  Επειδή η διάθεση θα αλλάξει μα η αποφασιστικότητα θα παραμείνει κι αν τη στρέψεις συνειδητά στο θετικό ενδεχόμενο που σίγουρα θα διαφανεί θα πας τα πράγματα προς την κατεύθυνση που επιθυμείς.

  Καλή δύναμη φίλη, φιλί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @Κωνσταντίνος Κόλιος

  Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε, πολύ!
  Καλό ξημέρωμα να έχεις! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή