Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Time to celebrate...



... ξεκινούσε το μήνυμα που έλαβα στο κινητό πριν λίγη ώρα. Να τσιρίξω ή να μην τσιρίξω; Να τσιρίξω βέβαια! Όχι από απελπισία ή απόγνωση, όχι, από καθαρή χαρά και... έκπληξη! Γιατί η αλήθεια είναι οτι δεν είχα και πολύ πίστη για τα καλά νέα! "Χαζό είσαι" Αυτό μου το είπε η παιδική μου φίλη που της τηλεφώνησα μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, να έχουν ενα αυτί οι τσιρίδες μου να.. γείρουν! Ναι... πολύ με αγαπάει! Είναι που την έχω και μακριά και της λείπω και πώς να συγκρατήσει τον χείμαρρο λατρείας και συμπαράστασης... "Όλο έτσι λες, από το σχολείο σε θυμάμαι και..." Εντάξει δίκιο έχει, αλλά για τώρα, όχι για τότε. Τότε ήξερα πολύ καλά τις δυνάμεις μου και τί να περιμένω και μία φορά είχα πέσει έξω και έχει να μου το κοπανάει ακόμα. Αλλά εκείνη η φορά ήταν και αυτή που είχα χαρεί πιο πολύ. Έτσι και τώρα, προτιμώ έτσι που μου ήρθε ουρανοκατέβατο από το να έλεγα "Τς... το ήξερα!" Και ο κεραυνός εν αιθρία( ή να το πω ηλιοφάνεια εν μέσω καταιγίδας;) μου έσκασε επειδή... δεν ξέρω ρε παιδί μου, δεν περίμενα τίποτα καλό να συμβεί... από τότε που μπήκε ο νέος χρόνος, κανα μήνα δηλαδή, 26 μέρες για την ακρίβεια, δεν έχει συμβεί και τίποτα όμορφο... Τέλοσπαντων, για αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσω τώρα, εδώ δεν το έκανα τόσο καιρό, τώρα θα το κάνω; Πάει τώρα, τώρα μπορείς να πεις πως δεν συνέβη ποτέ! :)

Λοιπόν τις τελευταίες μέρες όλο έλεγα να κάνω μια αναρτησούλα, να μην υποδεχτώ και την Σαρακοστή με την Χριστουγεννιάτικη έτσι που το πήγαινα, και όλο το ανέβαλα. Ε δεν είχα και τίποτα να πω, μάλλον θα σας έπιανα στην γκρίνια, υποθέτω!

Αλλά είχα να παραδώσω και ένα βραβείο που μου χάρισε η miou-popofotitsa, ένα δωράκι όπως προτιμώ να το λέω. Και θα το κάνω επειδή είναι το πρώτο μου, επειδή μου το χάρισε το πιο φωτεινό πλασματάκι που εγώ τουλάχιστον έχω συναντήσει εδώ μέσα -ακόμα μία απόδειξη οτι τα δώρα εκφράζουν κυρίως αυτόν που τα χαρίζει- και επειδή χρωστάω σε πολλούς από εσάς ένα ευχαριστώ για όλες εκείνες τις φωτεινές στιγμές μας... για τις ηλιόλουστες σκέψεις και ψυχές σας.

Ακόμα, λοιπόν, κι αν ολο αυτό το σκηνικό με τα βραβεία δεν σας λέει τίποτα, σίγουρα θα δεχθείτε την διάθεσή μου να σας προσφέρω μια όμορφη... πορτοκαλί μαργαρίτα!!! -Παιδιά, μαργαρίτα είναι; Γιατί είμαι και άσχετη με αυτά... Δεν είναι, ας πούμε, ζέρμπερα;;; Ε; Για δες και πές μου....



Την τιμή λοιπόν να ανεβούν στο βήμα και να παραλάβουν το βραβείο τους έχουν οι:

- Εντάξει, εντάξει, δική μου η τιμή!-


Η Ναϊάδα, για την ζωή που κρύβει στα παραμύθια της

Η jacki, για την ζεστασιά που αποπνέει η αλήθεια της

Η Σταλαγματιά, για τα αρώματα που λούζει τις λέξεις της

Η elpenor, για την υπέροχη αίσθηση που αφήνει το 'άγγιγμά' της

Ο Νικόλας, για την πάντα θετική, χαμογελαστή του διάθεση

Ο Κωνσταντίνος, για τα ταξίδια του νου και της ψυχής

Η nina, για την πύλη στο όνειρο που πάντα ανοίγουν οι ιστορίες της

Η Κατερίνα, για την χαρά που μεταδίδουν τα χαμόγελά της

Η Auctor Ignotus, για το νόημα που δίνει στις μουσικές του κόσμου το ταλέντο της

και φυσικά ο Albus Genius γιατί έτσι :)... επειδή έχει κήπο και θα την προσέχει, μπορεί και να την φυτέψει... άσε που είναι και ο μόνος που μπορεί να με ενημερώσει υπεύθυνα για το είδος, γένος, συνομοταξία κτλ του παραπάνω φυτού! -Μαργαρίτα δεν είναι; Γιατί θα σκάσω!


Με αγάπη πολύ σε όλους σας!

Let's celebrate! που λένε και τα γοριλάκια πιο πάνω... άντε γιατί μας βρίσκω λιγάκι πεσμένους ομαδικά και να μου το πείτε αν κάνω λάθος... ή μάλλον να μου πείτε οτι Κάνω Λάθος!

Να ανεβαίνουμε σιγά σιγά, ναι?


Έχω και μουσικούλα! (αμ πώς;)
Sunshine award δεν λέγεται η μαργαριτούλα μας;
Θυμήθηκα λοιπόν πως,
μια φορά κι έναν καιρό....
είχα ένα αρκουδάκι -λούτρινο- που το πατούσες -στο ποδαράκι- και τραγουδούσε το ρεφραιν από το παρακάτω κομμάτι...



~So let the Sun shine in
face it with a grin~
:)

20 σχόλια:

  1. Γεια σου flash,
    Συγχαρητήρια σε αυτό που πέτυχες. Εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες…
    Μακάρι να διατηρήσεις την χαρούμενη διάθεση που έχεις, σου δίνει θετική ενέργεια και διάθεση να κάνεις όνειρα και να πραγματοποιήσεις νέους στόχους, άσχετα αν σε απογοητεύουν οι άνθρωποι!
    Σε ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνεις να με συμπεριλάβεις στην ομάδα ανθρώπων που σου έχουν προσφέρει κάτι έστω και από τον χώρο αυτό!
    Ωραία η μουσική σου!
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω ο Κωνσταντίνος να είμαι εγώ γιατί δεν φέρω και το πιο σπάνιο όνομα. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά να, μη δε φτάσουν οι μαργαρίτες και τη στερήσω από κάποιον:)
    Θα τη μαδούσα βέβαια για να μάθω αν μ' αγαπάς αλλά όσο νά 'ναι κομματάκι θα μ' αγαπάς:) Μάτσα μούτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζέρμπερα λέγεται το λουλουδάκι σου.
    Και ανήκει στην ίδια οικογένεια με τις μαργαρίτες.

    Δε θέλω να πω τίποτα άλλο.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νικόλα μου, σε ευχαριστώ!
    Εύχομαι να την κρατήσω την καλή διάθεση κι εγώ...
    Δεν με απογοητεύουν οι άνθρωποι...
    Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα έλεγα ότι εγώ απογοητεύομαι από τους ανθρώπους...
    Ξέρω ότι ακούγεται να μοιάζει, αλλά για μένα έχει μια λεπτή διαφορά, που με βοηθάει.. να ισορροπώ και να είμαι δίκαιη.
    Θα μπορούσα να μην σε συγκαταλέγω στους φίλους και σε εκείνους που μου έχουν προσφέρει μέσα εδώ; Δεν νομίζω!
    Σε ευχαριστώ εγώ για το αληθινό ενδιαφέρον σου, να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε βρε Κωνσταντίνε, καλά σου! Πάω αμέσως να βάλω συνδέσμους... τι να σε κάνω;;; :) Νύσταζα χθες :) και σκέφτηκα ακόμα ότι πέντε άνθρωποι είμαστε όλοι κι όλοι μέσα εδώ και λίγο πολύ.. γνωριζόμαστε. Μάδα όσες μαργαρίτες θες, με copy paste αναπαράγονται! :) Νωρίς ανησύχησες μωρέ κι εσύ.. χα! Εδώ λέμε ότι μιλάμε οι δυο μας πάνω από χρόνο και ουφ! τελευταία μου φάνηκε πάρα πολύς καιρός.(ως προς το blogging καλέ, όχι ως προς εσένα :p) Εντάξει, το ξεπέρασα :)
    Καλό μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Jacki μου... :)

    Α γειά σου! Ζέρμπερα λέω κι εγώ.. μα είναι υπερπαραγωγή για να είναι απλώς μαργαρίτα!.. από την άλλη, πάντα είχα στο νου μου την ζέρμπερα λίγο πιο φουσκωτή, με επιπλέον στρώσεις από πέταλα... και ήρθα και μπερδεύτηκα! :)) .. εχμμ αρκεί με το μάθημα της βοτανολογίας.. τα υπόλοιπα τα είπαμε.. επομένως, πολλά φιλάκια σου στέλνω και μια τεράστια αγκαλιά από τα λουλουδάκια αυτά, όπως και να τα λένε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/1/10, 10:09 μ.μ.

    Εγώ θα συμπεριλάβω τον εαυτό μου σε αυτούς που δεν ξέρουν και πολλά από ονόματα λουλουδιών. Έχει σημασία όμως καλή μου;;; Μυρίζουν και έχουν χρώμα... Και πλημμυρίζουν χαρά...

    Η ομάδα μάλλον είναι όντως πεσμένη, αλλά είχες δεν είχες - αν και δε θα μιλήσω εξ ονόματος όλων - με συγκίνησες και με ταρακούνησες...

    Και για το λόγο αυτό, θα σου πω ένα ευχαριστώ με ένα τραγουδάκι, που νομίζω ότι θα σου αρέσει, γιατί αποπνέει γλύκα... Με μια μικρή παραλλαγή στους στίχους ή χωρίς, πάλι το αποτέλεσμα είναι ίδιο!Μπορείς να το στείλεις και αλλού, σαν τα παιχνίδια με τα γράμματα που πρέπει ταχυδρομήσεις και τα κάναμε παλιά, για να πραγματοποιηθεί η ευχή μας! Σου στέλνω γλυκά φιλιά μαζί του! Να προσέχεις!

    http://www.youtube.com/watch?v=h8Hgp150Eno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου και από εδώ φλασάκι μου :) και συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά! Δεν ξέρω αν είναι μαργαρίτα, αλλά και ... μαντζουράνα να είναι :P εγώ σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ! Μοιάζουμε και στο "όλο έτσι λες, από το σχολείο σε θυμάμαι"... κι εγώ τότε ήξερα πολύ καλά τις δυνάμεις μου.. Μάλλον όμως τώρα δεν έπρεπε να τις ξέρουμε καλύτερα; (Ανάποδοι άνθρωποι..:P)

    Όσο για το
    " Πάει τώρα, τώρα μπορείς να πεις πως δεν συνέβη ποτέ! :)"
    απλώς σε...χαίρομαι και δεν σε φοβάμαι (εσένα).. :) Φιλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πως θα μπορούσα να λείψω από τον υπέροχο κήπο σου :)))))
    Σ ευχαριστώ τόσο τόσο πολύ για την τιμή που μου κάνεις, θα το προσέχω το υπέροχο άνθος σαν τα μάτια μου :)))

    Μου λείπετε κι εμένα πάρα πολύ, λόγω έκτακτων υποχρεώσεων ο χρόνος μου είναι ελάχιστος και αυτό με κρατά μακριά σας.
    Ελπίζω σύντομα να γυρίσω γιατί η καθημερινότητα μου ήταν γεμάτη από τα νέα σας και αυτό τώρα έχει αφήσει ένα τεράστιο κενό :))

    Σε φιλώ γλυκά και εύχομαι να γιορτάζεις κάθε μέρα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ το χάρηκα και να μου την στείλεις να την φροντίζω μαζί με τη δροσιά που της έδωσες. Είναι ζέρμπερα "Jaguar Tangerine",αλλά και η ζέρμπερα μαργαρίτα είναι.΄Οπως και κάθε άνθρωπος κάτω από τις διαφορές του κρύβει την απίστευτη ομορφιά του νού του και της ψυχής του, που είναι μοναδική και ιδιαίτερη για τον καθένα, αλλά μοιάζει τόσο με του άλλου αφού ζούμε σε κοινωνία. ΄Ομως αυτή την ομορφιά πρέπει να μπορεί κάποιος να την ανακαλύψει για να του δοθεί. Επειδή αυτό το δόσιμο είναι ελεύθερο.Δεν μπορώ παρά να σε ευχαριστήσω για αυτό το δώρο.Γιατί κάθε δώρο τελειώνει και ξαναρχίζει κυκλικά όπως ο ήλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Auctor Ignotus,
    Σε ευχαριστώ τόσο!!! Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγουδάκι, η μουσική, οι φωνές τους, η ερμηνεία τους.. πολύ όμορφος, γλυκός ήχος…
    Με έκανες πολύ χαρούμενη με την κίνησή σου! Ευχαριστώ σου είπα; :) Ξανά… πολλά… :)))
    Τα θυμάμαι εκείνα τα γραμματάκια… με θυμάμαι να τα διαβάζω και να μεθάω με τα θαυμαστά που μου έταζαν… ‘βρε λες;;;’… δεν τα ταχυδρομούσα, πάντως σίγουρα όχι σε όσους μου ζητούσαν :p αλλά την έκανα την ευχή μου και την άφηνα να πετάξει στα αστέρια και ήμουν σίγουρη ότι θα πραγματοποιηθεί και ότι δεν θα με τιμωρούσε κανείς που έσπαζα την ‘αλυσίδα’… κι αν τιμωρία δεν περιμένεις, τιμωρία δεν έρχεται, σίγουρα έτσι είναι, άκου με που σου λέω… όταν στέλνεις στα αστέρια τις ευχές τις στέλνεις σπίτι τους, όπου πρέπει να βρίσκονται.. και τότε, από εκεί, κάποιος πάντα βρίσκεται να τις πιάσει και να τους δώσει ζωή…
    Φφφφφ… από τώρα πετάει και η δική μου ευχή………
    :))))))))
    Πολλά πολλά γλυκά φιλιά και σε εσένα…
    ‘Ταρακουνημένη’ μου αρέσεις πολύ!!!... θα ανυπομονώ!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Elpenor μου,
    :p ματζουράνα… χαχαχα! :)
    Ανάποδοι άνθρωποι, δεν λες τίποτα!!!
    Εμένα μου αρέσουμε… δεν είμαστε πληκτικοί! :p
    Τις ξέρουμε ρε συ, απλά δεν τις πιστεύουμε και πολύ…
    Τα στραπάτσα φταίνε… δράση άκρως υπονομευτική…
    αλλά άμα θέλουμε δίνουμε μια και τα σαρώνουμε… τι λές κι εσύ;
    Εύκολα :p… σαν να κρέμονται από μια κλωστή… ή σαν φλασάκι της στιγμής…
    Σε χαίρομαι κι εγω και ξέρεις γιατί; Επειδή μπορείς και βλέπεις την ουσία.. πάντοτε… και από μένα πιο πολύ! Και την κάνω με τον εαυτό μου την σύγκριση γιατί όσο να ναι με ξέρω πιο πολύ :p
    Πολλά φιλάκια και…
    Let the Sun shine in!!!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αναστασία μου,
    καταρχήν να είσαι πολύχρονη!!! Χθες βράδυ μου ήρθε το φλασάκι… εκείνο το 27 το έχουμε κοινό βλέπεις και δεν μπορούσα να μην το θυμηθώ, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση…
    Ηλιόλουστα όνειρα σου εύχομαι, φωτεινή ζωή!!!
    Σε ευχαριστώ που πέρασες, θα λείψεις όσο χρειάζεται, αλλά εμείς εδώ θα είμαστε και θα σε περιμένουμε… να περνάς όμορφες στιγμές… και να τις ζεις!!!
    Και πάλι σε ευχαριστώ :) και πάλι Χρόνια σου Πολλά και Ευτυχισμένα!!!
    Φιλάκια πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Albus
    φίλε μου, σοβαρά μιλάς;;; Jaguar σας χάρισα και δεν το κατάλαβα;;; Aμ εγώ σας καταυποχρέωσα! :ppp
    Λέω να κάνουμε τις πάπιες λίγο καιρό... δεν πιστεύω να έχουμε εφοριακό ανάμεσά μας; :p έπειτα θα στείλω κλειδιά και θα κανονίσουμε μέρα και ώρα για τις κόντρες! :p
    :)))
    Σε ευχαριστώ εγώ ειλικρινά για τα λόγια σου τα όμορφα!
    Με τέτοια σχόλια πάντως θα με κακομάθετε… οφείλω να προειδοποιήσω :)
    Τέτοια ακριβή πληροφορία δε, μόνο από γεωπόνο θα μπορούσα να έχω.. am I right?.. δεν ακούω κουβέντα :).. η ιδιότητα κατεχωρήθη!!!
    Και επειδή έθεσες θέμα κύκλου…
    .
    .
    .
    Θέλω να πω σε όλους, αν και όλοι το γνωρίζουμε φυσικά αλλά εγώ ξέχασα να το συμπεριλάβω στην ανάρτηση, ότι τα βραβειάκια αυτά λειτουργούν κυκλικά και φυσικά μπορείτε όλοι σας να χαρίσετε την πανέμορφη Jaguar Tangerine :) όπου αγαπάτε, με μια ανάλογη ανάρτηση στα δικά σας ιστολόγια... ζητώ συγνώμη προς πάσα κατεύθυνση που δεν το έκανα σωστά.
    .
    .
    .
    Πραγματικά «κάθε δώρο τελειώνει και ξαναρχίζει κυκλικά όπως ο ήλιος»!
    Albus μου σε ευχαριστώ για ακόμα μία φορά!
    Ταξίδεψες το μυαλό μου… τη στιγμή αυτή έχει πιάσει λιμάνι σε μια πολύ γλυκιά ταινία που είχα δει κάποτε και από εκεί νομίζω ότι θα… στείλω την επόμενη ανάρτηση, ίσως αύριο, πιο χαλαρά... :)
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σε ευχαριστω παρα πολυ γλυκια μου!!!

    με τιμα αληθεια που με σκεφτηκες και μου εδωσες την μαργαριτουλα αυτη...η ζερμπερα...οπως και να την λεν σημασια εχει πως με σκεφτηκες και παντα ειναι ενα ομορφο συναισθημα αυτο...

    ενα χαμογελο και ενα νεραιδενιο φιλι σου αφηνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα Ναϊάδα μου!
    Εγώ σε ευχαριστώ για όλη αυτήν την μαγική ενέργεια που ξεκλέβω καθε φορά που επισκέπτομαι το μπλογκ σου.
    Όμορφο είναι το συναίσθημα και από την μια και από την άλλη πλευρά ;)
    Να φροντίζεις τον εαυτό σου.
    Φιλάκια γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κοριτσάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ πολύ...
    Και ακόμα πιο πολύ γιατί είναι απο σένα .. Αλήθεια.. :)
    Ας το γιορτάσουμε λοιπόν...
    και ας χαμογελάσουμε ομαδικώς :)))
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!
    Φιλί και χαμόγελο... :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Που είσαι κοριτσάκι μου;
    Πόπο με χαμόγελα που ξεκίνησε ο μήνας! :)))
    Σε ευχαριστώ! Κανονικό αντικαταθλιπτικό είσαι :ppp
    Δεν ακούς κουβέντα;
    Κουβέντα για κουβέντα;; :)
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!
    Πολλά φιλάκια και πολλά χαμογελάκια!!! :)))
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σ΄ευχαριστώ και πάλι. Δεν είμαι γεωπόνος μου αρέσουν τα λουλούδια και αγαπάω τα γήινα.Νασαι καλά και να ταξιδεύεις.Μην ξεχνάς ότι ο νους δεν φυλακίζεται και ακόμη δεν μας έχουν κάνει λοβοτομή, αλλά και πάλι που ξέρεις μπορεί κάτι να δουλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ερασιτέχνης δηλαδή.. ακόμα καλύτερα!!
    Λοβοτομή;.. τς τς τς.. σίγουρα θα τους απογοητεύσουμε! :)
    Να είσαι πάντα καλά, (ξανα)χάρηκα πολύ που πέρασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή