Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

[stavento]






4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/13, 5:37 μ.μ.

    Καλό !!!
    Και το βιντοκλιπάκι καλό !
    Με μία εύθυμη/ρομαντική τρυφερότητα.

    Μου θύμισε εκείνη την εξαιρετική φωτό σου με το ζευγάρι καθισμένο στο skate board, με τα καπέλα, αγκαλια, να μας γυρνούν την πλάτη, στον κόσμο τους.

    Να είσαι καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις απόλυτο δίκιο Γιώργο :)
      μοιάζουν και θεματικά και εικαστικά!

      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  2. Οταν με ρωτάνε "τι μουσική ακούς;" απαντάω, οτιδήποτε ηχεί ευχάριστα στα αυτιά μου. Αν κρίνω γενικά από αυτά που μας προσφέρεις, βλέπω ότι μάλλον ισχύει το ίδιο και για σένα και χαίρομαι πολύ γι αυτό. Διαφορετικά ακούσματα, αλλά πάντα ηχούν ευχάριστα στα αυτάκια μας.

    Καλό ξημέρωμα Flashaki μου
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν άφησες αυτό σου το σχόλιο θυμήθηκα οτι την προηγούμενη μέρα σκεφτόμουν κι εγώ ακριβώς αυτό ενώ δεν αναρωτιέμαι συνήθως, ακούω αυτό που μου αρέσει... αυτό που αναζητούσα όμως ήταν εκείνη η κλωστίτσα που τα ενώνει όλα αυτά που μου αρέσει να ακούω -που πραγματικά περιλαμβάνουν όλα τα είδη... ήταν όμως μια πρωτότυπη απορία για μενα γιατί λατρεύω τη μουσική και δεν συνηθίζω να αναρωτιέμαι γιατί βρίσκω ομορφιά σε κάθε γωνιά της... μα εκείνη την ώρα άκουγα lowbap βλέπεις που δεν είμαι και τόσο εξοικειωμένη και μου άρεσε αυτό που άκουγα!! λίγο πριν άκουγα Χατζιδάκι... το ίδιο και αργότερα... από εκεί είναι άλλωστε και η αποψινή ανάρτηση ;) είχα μόλις ανεβάσει το παρόν από τους Stavento, ενώ είχα περάσει και μια περίοδο γεμάτη από παραδοσιακούς ήχους και διασκευές τους... και τόσα άλλα... αναρωτήθηκα λοιπόν... όλα αυτά, τί τα ενώνει;;; δεν υπάρχει απάντηση... εγώ, ισως είναι η μόνη :) ή το κλισέ... "ακούω ό,τι μιλάει στην καρδιά μου" :)))
      Καλό ξημέρωμα Γιώργο!!!
      Χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν τα τραγουδάκια
      που σας κερνάω :)

      Διαγραφή